HTML

2013.06.24. 12:54 tudakozo197

Tudakozó 197

A sokoldalú kisokos

Képkivágás.JPG

http://www.tudakozo197.hu/

Ismerős a régi szlogen? Ha kimarad… lemarad. Még ha nem is áldozunk sok pénzt egy minőségi honlap elkészítésére, akkor is nélkülözhetetlen, hogy ügyfeleink tisztában legyenek vállalkozásunk pontos elérhetőségével. Napjainkban ugyanis a vásárlók többsége az internetet fogja használni, hogy cégünk telefonszámát vagy éppen email címét. Ebben segíthet Önnek is a Tudakozó 197, melynek segítségével több tízezer emberrel ismertetheti meg vállalkozását.

Legyen tagja egy több ezres szakmai közösségnek!

A Tudakozó 197 céginformációs adatbázisában több ezer vállalkozás adatai szerepelnek. Jelenlegi és potenciális ügyfelei minden egyes cég esetében informálódhatnak az adott vállalkozás profiljáról, tevékenységi köréről. A szaknévsorban mellékelt térképes elérhetőségnek köszönhetően pedig biztos lehet benne, hogy ügyfelei szerte az országban meg is fogják találni vállalkozása telephelyét, vagy üzletét.

Velünk rögtön a főoldalon szerepelhet!

A Tudakozó 197 minden ügyfele számára lehetővé teszi, hogy könnyen és gyorsan találják meg az általuk keresett céget a világhálón. Mivel professzionális keresőrendszerünk ékezetes betűk hiányában vagy a keresett szó egy részletének megadásával is megfelelő találatokat ad eredményül, ezért leendő vásárlói sokkal hatékonyabban tudnak keresni az adatbázisunkban.

Akik bennünket választanak, azok cégelérhetősége rögtön a főoldalon, valamint szalaghirdetés formájában is megjelenik. A velünk kötött szerződés 2 évre szóló aktív hirdetési felületet tartalmaz, amelynek egyszeri díjáról üzletkötőink tudnak részletesebb információkat nyújtani.

Linkmarketing – Hirdessen hatékonyan és eredményesen!

Velünk adott kulcsszavakra nézve akár a legkeresettebb találatok között is szerepelhet. Cégünk többfajta linképítési csomagot kínál, amelyek közül a vállalkozása profiljához, valamint lehetőségeihez illeszkedően teremtheti meg eredményes online jelenlétét.  Mivel Linkmarketing szolgáltatásunk során az oldal elérhetőségét minőségi magyar és külföldi ingyenes linktárakba nyújtjuk be, így hirdetése egyszerre akár több száz oldalon jelenhet meg.

Videó marketing – Ne bízza az online megjelenés sikerét a véletlenre!

Szeretne olyan hirdetést, amelyet rövid idő alatt akár tízezrek néznek meg? Ha költséghatékonyan szeretné hirdetni vállalkozását a világhálón, akkor készítsen videót cégéről. Legyen szó rövidebb reklámvideókról vagy filmhíradókról professzionális technikákkal és kiváló minőségben készítjük el a vállalkozását bemutató audiovizuális tartalmakat. Igény szerint az elkészült videók angol nyelvű feliratozását, valamint magyar, illetve angol nyelvű narrációjának elkészítését is vállaljuk.

Ne feledje! A hatékony online megjelenés az eredményes hirdetésnél kezdődik!

http://www.tudakozo197.hu/

Címkék: hirdetés információ tudakozó céginfó online tudakozó